KLEDING

Tweedehands, vintage en kledingruil

 

DE GROENE PANTER

01

VINTAGE

 

Vintage kleding is kleding die typerend is voor de jaren 50 t/m 80. Wij bezitten een prachtige grote collectie aan originele kledingstukken uit vervlogen tijden. Wil jij kwaliteit, ben je op zoek naar een unieke look,  en wil je niet te veel betalen? Dan is De Groene Panter the place to be! Ook voor heren hebben we een groeiende collectie vintage kleding. Kinderkleding hebben we ook, maar staat niet in de winkel. Vraag in de winkel even naar de mogelijkheden.

02

Retro kleding

 

We hebben een kleine collectie retro kleding. Dat zijn reproducties van de leukste kledingstukken uit (met name) de jaren ’50. Heb je een rock ’n roll feestje of is dit gewoon helemaal jouw ding? Met petticoats, trenchcoats, en supervrouwelijke jurkjes vindt je vast wat je zoekt. De pumps van Swedish Hasbeens maken je outfit helemaal af! Voor heren en kinderen hebben we op dit moment nog geen retro kleding, maar wellicht vind je wat je zoekt tussen de vintage kleding.

03

Tweedehands kleding

Naast vintage kleding  (jaren 40 t/m 80) en retro kleding (nieuwe reproducties) hebben we ook een wisselende collectie tweedehand kleding. Dit is kleding die na 1980 gemaakt is en nog in zo-goed-als-nieuw staat is. Kleding maakt het mogelijk om te laten zien wie je bent, om een statement te maken. Ook is hergebruik van goede kleding veel beter voor het milieu dan ieder seizoen nieuwe kleding kopen die ‘in de mode’ is. Wij geloven niet in mode van nu, maar in een eigen stijl voor iedereen. We helpen u graag om uw (nieuwe) stijl te vinden.

Vintage Lifestyle Store Helmond

DE GROENE PANTER

Pittah Webdesign