Ben jij een startende ondernemer, of een verwoede verzamelaar van vintage stuff?

Dan is het voor jou vast interessant om een kaveltje of stellingkast in de winkel te huren. Je betaald dan een vaste huurprijs en krijgt iedere maand het geld wat je verdiend hebt uit jouw kavel 100% terug.

Ook verkopen op commissiebasis is mogelijk na goedkeuring (behalve bij kleding). Informeer in de winkel naar de mogelijkheden. Let op, dit is alleen mogelijk indien jouw artikelen onder 1 of meerdere van de volgende categorieën passen: Vintage, antiek, uniek, zelfgemaakt, vegan, ecologisch, goed voor mens, dier en milieu.

De ziel van De Groene Panter

 

De Groene Panter zorgt voor een beleving. Een moment van rust en bezinning, van nostalgie en een tripje naar het verleden. Een feest van herkenning voor velen en een fijne plek om te zijn. De veelzijdigheid van de winkel zorgt voor een verrassende winkelervaring, waar je niet zomaar uitgekeken bent. Omdat er zoveel verschillende mensen hun spullen in de winkel verkopen wisselt het aanbod vaak. Iedere week is er wel weer wat anders te zien.

HET ATELIER

 

Door de verhuizing naar de Elzas Passage op 1 november 2018 hebben we geen ruimte meer die we als atelierruimte kunnen gebruiken.

 

Workshops kunnen worden gegeven bij Atelier Hatseflats, te vinden op facebook. Hier kunnen zowel kinderen als volwassenen hun creatieve ei kwijt.

Activiteiten

 

Regelmatig zijn er activiteiten of acties bij De Groene Panter. Houd hiervoor onze facebookpagina in de gaten.

En houd ook onze instagram goed in de gaten .

Vintage Lifestyle Store Helmond

DE GROENE PANTER

Pittah Webdesign